Eggefaste Dag 4

Begynnelsen av dagen gikk bra, men jeg greide ikke spise mer enn 5 egg totalt igår. Jeg var rett og slett ikke sulten og ble dårlig ved tanken på å spise, så jeg orka ikke presse i meg noe. Ble skikkelig dårlig igjen på kvelden, uggen og generelt bare uvel. Jeg vet ikke om det har noe med eggefasten å gjøre eller om kroppen bare generelt er i ulage denne uka. Når jeg våknet idag følte jeg meg forholdsvis fin igjen, men magen bråkte noe voldsomt. Ikke sånn sulten rumling, bare veldig merkelig. Bestemte meg for å avbryte idag, gidder ikke en dag til der jeg risikerer å bli dårlig, dessuten tør rett og slett ikke ta sjansen på å bli syk siden jeg skal reise til Gardermoen på Landsmøte til Kostreform på Lørdag. Jeg spiste et lavkarboknekkebrød med smør, spekeskinke og majones til frokost idag, og rumlingen stoppet umiddelbart. Konkluderer med at 4 dager holdt i massevis og at neste gang (hvis jeg gidder) gjør jeg dette ifm en helg.
Vektmessig har jeg mistet 2 kg på 4 dager, men jeg vil tippe det bare er væske. Jeg er jo i ketose ellers, så denne fasten har nok ikke gjort store forskjeller seg for min del. Men det blir spennende å se om de 2 kg holder seg av og om vektnedgangen fortsetter jevnt og trutt 🙂
Jeg skulle ønske det var litt mer futt i meg denne uka, at jeg kunne brukt litt mer tid på å forske på oppskrifter osv, men jeg har rett og slett ikke hatt energi. Menyen på dag 4 var den samme som dag 3.

Ønsker dere en strålende dag 🙂

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.