Eggefaste Dag 2 og 3

De av dere som følger oss på facebook fikk sikkert med dere at jeg lå nede for telling igår. Vet ikke helt hva som skjedde men jeg trodde først det hadde med eggefasten å gjøre, men det hadde nok heldigvis ikke det.
Da jeg våknet igår var jeg rimelig uggen. Men jeg slengte på meg trynet, pressa i meg et kokt egg og osteknekkis og beina på jobb. Var delvis uvel, men det kom liksom i bølger, så jeg trodde det skulle gi seg. Jeg greide en halv dag på jobb med på og av “uggenhet” før jeg måtte kaste inn årene og dra hjem. Hadde feber, kvalm, kaldsvett og utrolig vondt i korsryggen av alle plasser. Trodde flere gang jeg skulle kaste opp, men det skjedde heldigvis ikke. Jeg snakka med legevakta og det var en liten mistenkte om en mulig nyrebekkenbetennelse, men vi ble enig om at jeg skulle prøve å ta paracet og ibux og ringe tilbake om smertene ikke avtok. Jeg hadde absolutt ingen matlyst og sov mer eller mindre hele resten av dagen, men når jeg våknet i morges var jeg helt tipp topp. Utrolig merkelig, men sånn var det altså. Uansett, jeg fortsatte der jeg slapp med eggefasten, for jeg er jo som sagt et stabeist!
Veide meg forøvrig idag og vekta viser 1,5 kg mindre. Sannsynligvis endel væske, men gøy uansett.

Idag har jeg spist;
(igjen må jeg bare få presisere at de aller fleste eggefaste “reglene” jeg har lest så er kremost innafor, men det er helt og holdent opp til hver enkelt å undersøke selv og finne ut hva som passer for seg.)

Frokost
Bulletproof coffee med 1 ss smør og 1 ss MCT
Omelett av to egg med en skive Rema 1000’s ferdigskjærte Cheddar

Lunch
1 osteknekkis og enkel eggesalat
Osteknekkis: Ha osteskive på et bakepapir og sett i mikroen på full peising i 1,5 – 2 minutter. Sjekk gjerne innimellom da det er kort mellom fantastisk og fiasko 🙂
Enkel eggesalat: 2 egg, 2 ss majones, salt, pepper, pinch med karri, pinch med cayennepepper, lite dryss tørket gressløk. Bland alt godt sammen, utenom egg som du kutter på langs og tvers i eggdeler og vender inn tilslutt.

Middag
Fettuccini Alfredo – OMG FOLKENS!
Jeg er evig takknemlig for denne oppskriften som jeg fant her. Dette blir middag i morgen også, og sikkert endel ganger etter eggefasten også, da bare med rikelig bacon! Hahah 🙂 Denne oppskriften er til 1 porsjon.

Pasta fettucchini Alfredo
 
Skrevet av:
Ingredienser:
"Pasta"
 • 2 egg
 • 30 g kremost
 • pinch med pepper
 • pinch med hvitløkpulver

Saus
 • 30 g mascarpone
 • (du kan også bruke kremost - jeg brukte en blanding for å bli kvitt rester)
 • 1 ss smør
 • 1 ss revet parmesan
Fremgangsmåte:
"Pasta"
 1. Bland alt i en blender.
 2. Ha i en bakepapirkledd form.
 3. Stek på 160°C i 8-10 minutter.
 4. Når den er ferdig ruller du den sammen og kutter i passe strimler.

Saus
 1. Ha alt i en skål i mikrobølgeovn på full guffe i 30 sekunder.
 2. Ta ut og visp.
 3. Ha tilbake i mikroen i 30 sekunder.
 4. Ta ut og pisk godt.
 5. Hell over "pastaen".
 6. Ha over litt revet ost og provance krydder om ønskelig.

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.