Pasta fettucchini Alfredo
Skrevet av: Fett & Forstand
- 2 egg
- 30 g kremost
- pinch med pepper
- pinch med hvitløkpulver
- 30 g mascarpone
- (du kan også bruke kremost - jeg brukte en blanding for å bli kvitt rester)
- 1 ss smør
- 1 ss revet parmesan
- Bland alt i en blender.
- Ha i en bakepapirkledd form.
- Stek på 160°C i 8-10 minutter.
- Når den er ferdig ruller du den sammen og kutter i passe strimler.
- Ha alt i en skål i mikrobølgeovn på full guffe i 30 sekunder.
- Ta ut og visp.
- Ha tilbake i mikroen i 30 sekunder.
- Ta ut og pisk godt.
- Hell over "pastaen".
- Ha over litt revet ost og provance krydder om ønskelig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/eggefaste-dag-2-og-3/
3.5.3251