Pasta fettucchini Alfredo
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
"Pasta"
  • 2 egg
  • 30 g kremost
  • pinch med pepper
  • pinch med hvitløkpulver

Saus
  • 30 g mascarpone
  • (du kan også bruke kremost - jeg brukte en blanding for å bli kvitt rester)
  • 1 ss smør
  • 1 ss revet parmesan
Fremgangsmåte:
"Pasta"
  1. Bland alt i en blender.
  2. Ha i en bakepapirkledd form.
  3. Stek på 160°C i 8-10 minutter.
  4. Når den er ferdig ruller du den sammen og kutter i passe strimler.

Saus
  1. Ha alt i en skål i mikrobølgeovn på full guffe i 30 sekunder.
  2. Ta ut og visp.
  3. Ha tilbake i mikroen i 30 sekunder.
  4. Ta ut og pisk godt.
  5. Hell over "pastaen".
  6. Ha over litt revet ost og provance krydder om ønskelig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/eggefaste-dag-2-og-3/