Biffsnadder!

Biffsnadder!

Biffsnadder!

Biffsnadder!

Biffsnadder i pitaBiffsnadder – en nydelig “gammel” rakker som aldri blir kjedelig. Det finnes endel oppskrifter på denne nydelige klassikeren, alle med sin vri. Vi liker ikke ihjelstekte grønnsaker og har valgt å lynsteke grønnsaker og kjøtt hver for seg og satt det sammen like før servering. Vi serverte vår biffsnadder med hjemmelaga bearnaise-type saus uten egg og pitabrød.

Biffsnadder
 
Skrevet av:
Serveringer: 4
Ingredienser:
  • 600 g entrecôte
  • 200 g sjampinjong
  • 150 g paprika (gjerne trafikklys)
  • 100 g løk
  • 1 chili
  • 1 fedd hvitløk
  • Smør til steking
  • Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
  1. Skjær entrecôte i passe strimler.
  2. Kutt grønnsakene i passende biter.
  3. Lynstek grønnsakene og sett til side.
  4. Brun smør i en panne og lynstek kjøttet sammen med hvitløk, salt og pepper på medium høy varme.Hell av eventuell overskuddsvæske.
  5. Ha i de lynstekte grønnsakene til slutt og sørg for at alt er gjennomvarmt ved å brese alt hurtig opp igjen.
  6. Server gjerne med bearnaise (se tips i hovedinnlegg)
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 127 - Fett: 7,9 - Karbohydrater: 1,3 - Protein: 12,5

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.