Biffsnadder – en nydelig «gammel» rakker som aldri blir kjedelig. Det finnes endel oppskrifter på denne nydelige klassikeren, alle med sin vri. Vi liker ikke ihjelstekte grønnsaker og har valgt å lynsteke grønnsaker og kjøtt hver for seg og satt det sammen like før servering. Vi serverte vår biffsnadder med hjemmelaga bearnaise-type saus uten egg og pitabrød.
- 600 g entrecôte
- 200 g sjampinjong
- 150 g paprika (gjerne trafikklys)
- 100 g løk
- 1 chili
- 1 fedd hvitløk
- Smør til steking
- Salt og pepper etter smak
- Skjær entrecôte i passe strimler.
- Kutt grønnsakene i passende biter.
- Lynstek grønnsakene og sett til side.
- Brun smør i en panne og lynstek kjøttet sammen med hvitløk, salt og pepper på medium høy varme.Hell av eventuell overskuddsvæske.
- Ha i de lynstekte grønnsakene til slutt og sørg for at alt er gjennomvarmt ved å brese alt hurtig opp igjen.
- Server gjerne med bearnaise (se tips i hovedinnlegg)