Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy! – vårt nye favoritt-tilbehør! Jeg ramla tilfeldigvis over denne morsomme grønnsaken på Rema 1000 på Lørdag, og det bare til en 10’er! Pak choy er en kålvekst som er spesielt mye brukt i Asia, og det har vi ingen problemer med å tro! Vår versjon av ovnsbakt pak choy gjør bladene knasende sprø og stilken mør, men crispy! I tillegg til at det fest i munnen og smakseksplosjon! Anbefales på det varmeste! Du finner pak choy i de fleste matbutikker som fører Bama, og selvsagt på internasjonale matbutikker. Sjekk gjerne ut flere av våre oppskrifter på tilbehør.

Ovnsbakt Pak Choy!
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 1 stk pak choy
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 fedd hvitløk
  • salt, pepper og chiliflak etter smak
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 180C.
  2. Bland sammen olivenolje, sitronsaft, hvitløk og smak til med krydderet.
  3. Skill stilkene på pak choy'en og skyll vekk eventuell jord.
  4. Vend stilkene i marinaden og legg de på et stekebrett kledd med bakepapir.
  5. Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter. På grunn av ulike effekter på ovner anbefaler vi å sjekke etterhvert, og spesielt de siste minuttene så det ikke blir brent.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.