Biffsnadder
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 4
- 600 g entrecôte
- 200 g sjampinjong
- 150 g paprika (gjerne trafikklys)
- 100 g løk
- 1 chili
- 1 fedd hvitløk
- Smør til steking
- Salt og pepper etter smak
- Skjær entrecôte i passe strimler.
- Kutt grønnsakene i passende biter.
- Lynstek grønnsakene og sett til side.
- Brun smør i en panne og lynstek kjøttet sammen med hvitløk, salt og pepper på medium høy varme.Hell av eventuell overskuddsvæske.
- Ha i de lynstekte grønnsakene til slutt og sørg for at alt er gjennomvarmt ved å brese alt hurtig opp igjen.
- Server gjerne med bearnaise (se tips i hovedinnlegg)
Kcal: 127 - Fett: 7,9 - Karbohydrater: 1,3 - Protein: 12,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/biffsnadder/
3.5.3251