Biffsnadder
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 4
Ingredienser:
  • 600 g entrecôte
  • 200 g sjampinjong
  • 150 g paprika (gjerne trafikklys)
  • 100 g løk
  • 1 chili
  • 1 fedd hvitløk
  • Smør til steking
  • Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
  1. Skjær entrecôte i passe strimler.
  2. Kutt grønnsakene i passende biter.
  3. Lynstek grønnsakene og sett til side.
  4. Brun smør i en panne og lynstek kjøttet sammen med hvitløk, salt og pepper på medium høy varme.Hell av eventuell overskuddsvæske.
  5. Ha i de lynstekte grønnsakene til slutt og sørg for at alt er gjennomvarmt ved å brese alt hurtig opp igjen.
  6. Server gjerne med bearnaise (se tips i hovedinnlegg)
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 127 - Fett: 7,9 - Karbohydrater: 1,3 - Protein: 12,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/biffsnadder/