Pumpkin Spice Latte

Idag er det visstnok den internasjonale kaffedagen! Enn at det nesten gikk meg hus forbi (haha)!
Etter en lang dag med gresskareksperimentering var det helt på sin plass å feire med en deilig gresskarlatte! Eller pumpkin spice latte, som det heter på engelsk. Oppskriften er løst inspirert og ketofisert av diverse oppskrifter på interweb’en.

Oppskrift på gresskarpure finner du her.

Pumpkin Spice Latte
 
Server gjerne med krem og et dryss krydder. Hvis du ikke vil ha kremtopp anbefaler jeg å kjøre drikken i blender før servering, da får den en sånn deilig skumtopp!
Skrevet av:
Serveringer: 2
Ingredienser
  • 2 ts smør
  • 2 dl fløte
  • 1,5 dl vann
  • 2 ss Sukrin Gold (eller annen søtning)
  • 1 ts vaniljeekstrakt (eller noen dråper essens)
  • 2 ss gresskarpurè
  • 2 dl sterk kaffe
  • 1 ts Pumpkin Pie Spice (kryddermix)
Fremgangsmåte
  1. Smelt smør og Sukrin Gold sammen i en kjele til Sukrin Gold er oppløst.
  2. Rør inn krydder og gresskarpurè.
  3. Ha i fløte, vann og vaniljeekstrakt og bland godt.
  4. Gi et raskt oppkok og fjern deretter panna fra plata.
  5. Ha i kaffen.

 

 

One Comment

  1. Pingback: Gresskarcupcakes med kremostfrosting – Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.