Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri)

Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri)Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri) Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri) Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri) Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri) Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri)
– ingenting smaker bedre i sommervarmen enn en god milkshake. Vi har alt en oppskrift på keto jordbærmilkshake, så nå var det på tide å lage en sjokolademilkshake også.

Ingrediensene i sjokolademilkshake

Vår sjokolademilkshake er laget uten bruk av iskrem, men isteden med isbiter av fløte og isbiter av vann. Det kan dermed være lurt å lage opp isbiter så du har liggende. Deretter kan du lage deilige keto-vennlige shaker på en-to-tre! Vi har også valgt å lage milkshaken med bruk av kakaopulver istedenfor sjokolade, så kan du enklere kontrollere søtningsgraden. Det er viktig å lage en sjokoladesaus først, slik beskrevet i oppskriftskortet, for å sikre at kakaopulveret blander seg godt med resten av ingrediensene, og i tillegg få maks ut av sjokoladesmaken. Denne kan fint hurtigavkjøles i en kum med kaldt vann. Den trenger absolutt ikke være iskald, men heller ikke for varm. Du kan fint bytte ut BakeSukkr med foretrukken sukkerfri alternativer.

Utstyret!

Det er som sagt viktig å lage isbiter av fløte, og i tillegg ha isbiter av vann – dermed er du helt avhengig av å ha en fryseboks for å lage vår sukkerfri sjokolademilkshake. Det er også viktig å ha tilgang på en god blender, eller lignende.

Sjokolademilkshake! (keto, sukkerfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 store glass
Ingredienser:
 • 2,5 dl fløte til isbiter
 • 50 g smør
 • 30 g kakaopulver
 • 30 g BakeSukkr
 • 1 dl vann
 • 100 g isbiter
 • 2 dl fløte
Fremgangsmåte:
 1. Ha 2,5 fløte i en isbitform eller pose - la ligge i fryseren til gjennomfrossen.
 2. Når isbitene er klare - smelt smør i en kjele.
 3. Rør inn siktet kakaopulver og bakesukker.
 4. Rør inn vann og avkjøl i kjøleskap eller en kum med iskaldt vann.
 5. Ha fløteisbiter, isbiter, sjokoladesausen, fløte og vann i en blender og puls godt sammen til alt er godt blandet. Det er viktig å ikke blende for lenge for da kan det gå varmgang i milkshaken og den skille seg.
 6. Nyt med en gang 🙂
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 320 - Fett: 32,4 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 2,5

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.