Fett & Forstands Favoritter

Fett & Forstands Favoritter

Nå er vi snart ved veis ende med tanke på vår aller første kokebok.

Den er nemlig gått i trykk, og vil være på lager hos Forlaget Lille Måne i første halvdel av juli. Det, mine damer og herrer vil med andre ord si at det nærmer seg lansering med stormskritt.

Vi har satt av noen dager til signering mår Kenneth kommer hjem fra jobb på havet.

20. juli begynner vi signeringingen av boken og sender de avgårde til de av dere som har forhåndsbestilt på løpende bånd, så fort det lar seg gjøre.

Boken er spekket med mye deilig mat og flere overraskelser som vi håper og tror at dere vil sette pris på.

Vi er utrolig spente og vil gleder oss enormt til lansering av Kokeboken vår Fett & Forstands Favoritter.

Vi er overveldet over interessen rundt kokeboken vår har fått, og her kan du også finne mange nye og spennende oppskrifter som du kan glede deg til

Vi beklager at dette har tatt litt tid, men på grunn av flere familiære tragedier som har kommet uventet og tett på hverandre, så har hjulene ikke snurret så fort som vi selv hadde planlagt og ønsket. Til tross for tunge tider  og den stormfulle situasjonen vi har stått i har vi jobbet videre så fort vi har evnet og maktet og gjort det vi kan for å nå fristene.

Tusen takk for tålmodigheten ❤

Kenneth & Ena-Maria

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.