Grovt brød i mikroen på 3 minutter!

Vi startet dagen med to brødprosjekt, ett som krever stekovn (vi er spent på resultatet og deler selvsagt hvis det blir vellykket) og denne deilige grove versjonen av det populære koppbrødet – som forøvrig ble fortært til frokost. TIPS: brødet er nydelig som ristet også!

Grovt koppbrød - dobbel porsjon i skål!
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser/Ingredients
  • 30 g mandler med skall (eller mandlemel - NB: ikke fettredusert)
  • 5 g chiafrø
  • 10 g sesamfrø
  • 5 g linfrø
  • 10 g gresskarkjerner
  • 1 strøket ts bakepulver
  • en klype salt
  • 30 g smør
  • 2 egg
Fremgangsmåte/Directions
  1. Knus mandler til mandelmel og frø til ønsket grovhet.
  2. Smelt smør i mikrobølgeovn i en liten skål som rommer ca 4-5 dl.
  3. Pisk inn eggene.
  4. Bland inn de tørre ingrediensene.
  5. Stek i mikrobølgeovn på 800W i 3 minutter.
  6. Ha brødet ut av skålen og la avkjøle.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.