Vi startet dagen med to brødprosjekt, ett som krever stekovn (vi er spent på resultatet og deler selvsagt hvis det blir vellykket) og denne deilige grove versjonen av det populære koppbrødet – som forøvrig ble fortært til frokost. TIPS: brødet er nydelig som ristet også!
- 30 g mandler med skall (eller mandlemel - NB: ikke fettredusert)
- 5 g chiafrø
- 10 g sesamfrø
- 5 g linfrø
- 10 g gresskarkjerner
- 1 strøket ts bakepulver
- en klype salt
- 30 g smør
- 2 egg
- Knus mandler til mandelmel og frø til ønsket grovhet.
- Smelt smør i mikrobølgeovn i en liten skål som rommer ca 4-5 dl.
- Pisk inn eggene.
- Bland inn de tørre ingrediensene.
- Stek i mikrobølgeovn på 800W i 3 minutter.
- Ha brødet ut av skålen og la avkjøle.