
Vi startet dagen med to brødprosjekt, ett som krever stekovn (vi er spent på resultatet og deler selvsagt hvis det blir vellykket) og denne deilige grove versjonen av det populære koppbrødet – som forøvrig ble fortært til frokost. TIPS: brødet er nydelig som ristet også!
- 30 g mandler med skall (eller mandlemel - NB: ikke fettredusert)
 - 5 g chiafrø
 - 10 g sesamfrø
 - 5 g linfrø
 - 10 g gresskarkjerner
 - 1 strøket ts bakepulver
 - en klype salt
 - 30 g smør
 - 2 egg
 
- Knus mandler til mandelmel og frø til ønsket grovhet.
 - Smelt smør i mikrobølgeovn i en liten skål som rommer ca 4-5 dl.
 - Pisk inn eggene.
 - Bland inn de tørre ingrediensene.
 - Stek i mikrobølgeovn på 800W i 3 minutter.
 - Ha brødet ut av skålen og la avkjøle.
 
 