Allergivennlig keto-brød (4 ingredienser – uten nøtter/meieriprodukter)! Vårt nyeste tilskudd i brødkategorien. I år skal vi nemlig forsøke å lage flere oppskrifter som er allergivennlige. Mange kan ikke spise nøtter, eller tåler ikke melk eller egg – alle ingredienser som brukes mye i keto/lk-verden. Dette allergivennlige keto- brødet passer for deg som er allergisk mot nøtter, og kan også fint lages med ghee eller olje for deg som ikke tåler meieriprodukter. Hvis du har ønsker til oppskrifter i allergi-kategorien setter vi pris på å høre fra deg. Vi ser at flere og flere spør om alternative ingredienser i diverse oppskrifter grunnet allergi/intoleranse og det ønsker vi å gjøre noe med! Vårt mål er at et ketogent/lavkarbo kosthold skal være enkelt, smakfullt og spennende, og at våre oppskrifter skal kunne bidra med nettopp det. Vi ønsker å ha oppskrifter til enhver smak og behov, så din tilbakemelding er viktig for oss! Bli gjerne med i vår Facebook-gruppe tilknyttet bloggen så får du enkelt kontakt med oss. Psssst; Du finner flere oppskrifter på bakst her!
- 8 egg (medium)
- 80 g smeltet smør (du kan også bruke ghee eller olje)
- 80 g pofiber
- 2 strøkne ts bakepulver
- litt salt (kan sløyfes)
- Forvarm ovnen til 180C.
- Pisk sammen egg og smeltet smør.
- Bland inn resterende ingredienser og ha over i en brødform med bakepapir.
- Stekes på midterste rille i 60 minutter.
- Avkjøles på rist.
2 Comments