Allergivennlig keto-brød (4 ingredienser - uten nøtter/meieriprodukter)
 
 
Dette brødet passer en liten brødform ca 21x11 cm
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 8 egg (medium)
  • 80 g smeltet smør (du kan også bruke ghee eller olje)
  • 80 g pofiber
  • 2 strøkne ts bakepulver
  • litt salt (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180C.
  2. Pisk sammen egg og smeltet smør.
  3. Bland inn resterende ingredienser og ha over i en brødform med bakepapir.
  4. Stekes på midterste rille i 60 minutter.
  5. Avkjøles på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 216 - Fett: 18,2 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 10,1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/allergivennlig-keto-brod-4-ingredienser-uten-notter-meieriprodukter/