Allergivennlig keto-brød (4 ingredienser – uten nøtter/meieriprodukter)

allergivennlig keto-brød
allergivennlig keto-brød
allergivennlig keto-brødAllergivennlig keto-brød (4 ingredienser – uten nøtter/meieriprodukter)! Vårt nyeste tilskudd i brødkategorien. I år skal vi nemlig forsøke å lage flere oppskrifter som er allergivennlige. Mange kan ikke spise nøtter, eller tåler ikke melk eller egg – alle ingredienser som brukes mye i keto/lk-verden. Dette allergivennlige keto- brødet passer for deg som er allergisk mot nøtter, og kan også fint lages med ghee eller olje for deg som ikke tåler meieriprodukter. Hvis du har ønsker til oppskrifter i allergi-kategorien setter vi pris på å høre fra deg. Vi ser at flere og flere spør om alternative ingredienser i diverse oppskrifter grunnet allergi/intoleranse og det ønsker vi å gjøre noe med! Vårt mål er at et ketogent/lavkarbo kosthold skal være enkelt, smakfullt og spennende, og at våre oppskrifter skal kunne bidra med nettopp det. Vi ønsker å ha oppskrifter til enhver smak og behov, så din tilbakemelding er viktig for oss! Bli gjerne med i vår Facebook-gruppe tilknyttet bloggen så får du enkelt kontakt med oss. Psssst; Du finner flere oppskrifter på bakst her!

Allergivennlig keto-brød (4 ingredienser - uten nøtter/meieriprodukter)
 
Dette brødet passer en liten brødform ca 21x11 cm
Skrevet av:
Ingredienser:
 • 8 egg (medium)
 • 80 g smeltet smør (du kan også bruke ghee eller olje)
 • 80 g pofiber
 • 2 strøkne ts bakepulver
 • litt salt (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
 1. Forvarm ovnen til 180C.
 2. Pisk sammen egg og smeltet smør.
 3. Bland inn resterende ingredienser og ha over i en brødform med bakepapir.
 4. Stekes på midterste rille i 60 minutter.
 5. Avkjøles på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 216 - Fett: 18,2 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 10,1

 

2 Comments

 1. Nina Skumfoss

  Hei🙂 Først og fremst vil jeg takke for alle oppskrifter. Alt jeg har prøvd så lenge fungerte perfekt👍 Dette brødet laget jeg i natt, så skal prøves snart. Det er en ting jeg lurer på. Kan Pofiber erstattes med havrefiber, fibrex eller fiber husk eller kombineres med en av de?

  • Heisann, tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂 de har litt ulike egenskaper men pofiber og havrefiber kan stort sett erstatte hverandre. Når det er sagt så har vi egne oppskrifter på brød med disse ingrediensene 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.