Heeeei fininger! Nå begynner det å bli en stund siden vi har delt noe på bloggen. Sommer og matlei så det går mye i det samme her og dermed lite eksperimentering. Men vi kommer sterkere tilbake til høsten! Deler denne oppskriften på en rollerburger jeg lagde her om dagen mens jeg snappet for Hverdaglavkarbo (legg oss til da vel)! Oppskrift på hamburgerdressing finner du her.
- 400 g kjøttdeig
- 1 ts salt
- 2-3 chili
- 1-2 fedd hvitløk
- 1 ss persille
- pepper etter smak
- valgfri ost
Rollerburgerbrød/Pølsebrød
- 2 dl sesamfrø
- 2 dl revet ost
- 2 egg
- 0,5 dl vann
- 1 ts eddik (helst eplecidereddik) - kan sløyfes
- 2 ss Fiberhusk
- 1 ts salt
- 1 ts Sukrinmelis
- 2 ts bakepulver
- Elt kjøtt og salt sammen i noen minutter.
- Ha i resterende ingredienser (ikke ost)
- Del i 3-4 like store deler.
- Kjevle ut mellom to bakeark og ha i ost.
- Rull de godt sammen. NB: de krymper en del så lag de heller litt lengre.
Rollerburgerbrød/Pølsebrød
- Forvarm ovnen til 200ºC.
- Knus sesamfrøene i en blender.
- Ha i revet ost og kjør til det blir kornete.
- Ha i vann, egg, bakepulver, salt og søtning.
- Ha i Fiberhusk.
- La svelle i 5 minutter.
- Del deigen i 3-4 like store deler.
- Rull til pølser og strø eventuelt på litt sesamfrø på.
- Stekes midt i ovnen i 30 minutter.
- Avkjøl på rist.
Bacon, Salatblad, medley av det tilbehøret du vanligvis liker på burger. Jeg lagde med tomat, rødløk og sylteagurk.
Pingback: Pølsebrød (Keto, Glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo pølsebrød på minutter! - Raskt, enkelt og godt! - Fett & Forstand