Keto Baguetter! (nøttefri)

Keto Baguetter! (nøttefri)

Keto Baguetter! (nøttefri)

Keto Baguetter! (nøttefri)

Keto Baguetter! (nøttefri)

Keto Baguetter! (nøttefri)

Keto Baguetter! (nøttefri)

Keto Baguetter! – vårt nyeste tilskudd i havrefiber-familien! Disse keto baguettene har også det desidert laveste karbohydratinnholdet av alle lavkarbo/keto baguetter hittil, og er dermed, tør vi forsiktig å påstå, sannsynligvis en av de sunneste lavkarbobaksten som eksisterer pr. dd! Våre keto baguetter er å regne som nesten karbohydrat-frie med under 2 g karbohydrat i hele oppskriften! Havrefiber er nemlig 100% fiber – og har dermed 0 g karbohydrater kroppen kan nyttegjøre seg av. Havrefiber tar lavkarbo til et helt nytt nivå!

Havrefiber er ikke et nytt produkt på markedet, men det er et nytt produkt i det Norske markedet! Vi har brukt det i bakst lenge, men har ikke postet noen oppskrifter med det tidligere da det ikke har vært mulig å få tak i i Norge. Vi er opptatt av at ingrediensene vi bruker i våre oppskrifter skal være lett å få tak i via Norske leverandører.

I slutten av April tok vi kontakt med Tights.no og tipset de om produkter som ingen andre Norske leverandører kan tilby. Nå har de endelig fått inn havrefiber – og det får du kjøpt her! Vi håper dere syns dette er like spennende som vi gjør. Vi gleder oss til å lage og dele flere oppskrifter med produktet fremover – så stay tuned! Vi har flere oppskrifter med havrefiber. Gjæren er tilsatt fordi den sammen med Tagatesse, som inneholder inulin, vil aktivere gjæren og gi en liten boost, men viktigst av alt smak! Man vil imidlertid ikke få samme effekt som ved hvetebakst, derfor har vi i tillegg bakepulver og natron i deigen.

Keto Baguetter! (nøttefri)
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 stk
Ingredienser
  • 1,5 dl flytende eggehviter (eller eggehvite fra ca 6 egg)
  • 4 hele egg i størrelsen M/L (220 g)
  • 250 g fersk mozzarella - avrent, altså uten lake.
  • 2 ss eplecidereddik eller hvitvineddik
  • 115 g Havrefiber (se tips i hovedinnlegg)
  • 30 g Fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • ½ ts natron
  • ½ ts salt
  • 2 ts Tagatesse
  • 2 ts tørrgjær eller fersk gjær (for smaken, kan sløyfes)
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovn til 180°C.
  2. Ha alle tørre ingrediensene i en bolle.
  3. Knus mozzarella, egg, eggehviter og eplecidereddik en blender eller foodprosessor. Bruker du fersk gjær har du det i sammen med det våte.
  4. Ha de tørre ingrediensene i blandingen og bland godt. Bruk gjerne kjøkkenmaskin.
  5. Fukt hendene med olje og form baguettene. Husk at disse hever godt så rull de gjerne tynne og lange.
  6. Pensle på egg og dryss på Havrefiber eller Pofiber for den rustikke looken. Skjær riller om ønskelig.
  7. Stekes på midterste rille i 45 minutter.
  8. Avkjøles på rist.

 

 

3 Comments

  1. Pingback: Klar Kyllingsuppe! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.