Relativt enkel å lage og nyyyyydelig som snacks eller kakepynt! Her finner du fremgangsmåte for rensing og tørking av gresskarfrø ♡
- 50 g gresskarfrø (tørkede og ristede - se link for fremgangsmåte)
- 30 g Tagatesse
- 2 ss vann
- 2 ts smør
- en klype salt (valgfritt)
- dryss kryddermiks (valgfritt)
- Ha Tagatesse og vann i en panne og varm til det karamelliseres gylden (ikke for lyst). Jo mørkere farge jo mer bitter smak for de som liker det.
- Slå av varmen og rør inn smør og vend inn frøene.
- Surr frøene i karamellen i ca 1 minutt (pass på så de ikke blir brent).
- Ha frøene over på et bakepapir og skill de så godt du klarer. 2 teskjeer gjør susen til dette arbeidet 🙂 Dryss eventuelt på litt krydder og/eller salt.
- La avkjøle og oppbevar i tett boks.
50 g gresskarfrø (tørkede og ristede – se link for fremgangsmåte) – Jeg finner ikke linken…
Pingback: Gresskarcupcakes med kremostfrosting – Fett & Forstand