Kandiserte gresskarfrø
 
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 50 g gresskarfrø (tørkede og ristede - se link for fremgangsmåte)
  • 30 g Tagatesse
  • 2 ss vann
  • 2 ts smør
  • en klype salt (valgfritt)
  • dryss kryddermiks (valgfritt)
Fremgangsmåte
  1. Ha Tagatesse og vann i en panne og varm til det karamelliseres gylden (ikke for lyst). Jo mørkere farge jo mer bitter smak for de som liker det.
  2. Slå av varmen og rør inn smør og vend inn frøene.
  3. Surr frøene i karamellen i ca 1 minutt (pass på så de ikke blir brent).
  4. Ha frøene over på et bakepapir og skill de så godt du klarer. 2 teskjeer gjør susen til dette arbeidet :) Dryss eventuelt på litt krydder og/eller salt.
  5. La avkjøle og oppbevar i tett boks.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kandiserte-gresskarfro/