Fett & Forstands Coleslaw!

Fett & Forstands Coleslaw!

Fett & Forstands Coleslaw!

Fett & Forstands Coleslaw!

Fett & Forstands Coleslaw!Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no (mer informasjon på slutten av innlegget under oppskriftskortet).
Fett & Forstands Coleslaw! – Visste du at “Coleslaw” kommer fra det Nederlandske ordet “koolsla” som direkte oversatt betyr “kålsalat”? Det finnes tusen måter å lage det på, men felles for alle er at de inneholder kål, go figure. Uansett; vår versjon er majones og CF basert og med en dæsj av den supersunne MCT-oljen! Den inneholder i tillegg til kål (vi har forresten brukt sommerkål i denne) både gulrøtter og kapers. Jeg ELSKER kapers! Men jeg forstår det er litt sånn elsk/hat opplegg. Enten digger man det, eller så liker man det overhodet ikke. Kapers kan sløyfes eller byttes ut med f.eks hjemmelaget sylteagurk!

Coleslaw passer til det meste, men kanskje aller best til grillmaten! Du må gjerne eksperimentere med diverse krydder, som f.eks paprikapulver, chili, karri, osv! Bare fantasien setter grenser!

Fett & Forstands Coleslaw!
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 100 g Creme Fraiche
  • 100 g majones
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 ss MCT olje
  • 2 ts Monster Fibersirup
  • ⅛ ts sellerisalt
  • 500 g kål
  • 150 g gulrot
  • 1 ss kapers (kan sløyfes)
  • Salt & Pepper etter smak
  • Hakket fersk persille
Fremgangsmåte
  1. Finskjær eller rasp gulrøtter og kål og la de tørke på kjøkkenpapir i et par timer for aller best resultat.
  2. Pisk sammen majones, MCT olje, Creme Fraiche, Dijonsennep og sellerisalt.
  3. Ha i kål, gulrøtter, persille og kapers og smak til med salt og pepper og evt litt mer Fibersirup om du ønsker en litt søtere coleslaw.
  4. Sett kjølig før servering.

Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.