Pico De Gallo er en rå-tomatsalsa med korander, limejuice, løk og jalapeño. Picco de gallo er superenkelt å lage, og er et smaksrikt og kjempegodt tilbehør til blant annet taco og chimichanga!
- 8 stk tomater
- 4 ss ferskpresset limejuice
- 100 g løk
- 2 stk fersk jalapeño
- 4 ss finhakket fersk koriander
- 1 ts salt
- pepper etter smak
- Finhakk løk og jalapeño.
- Bland sammen salt, limejuice, jalapeño og finhakket løk - la stå og marinere i 15 minutter.
- Fjern kjernen/frøene i tomatene. Skjær tomatene i passe biter og finhakk koriander.
- Vend tomatene inn i resten.
Pingback: Tostadas med kjøttdeig! (Keto) - Fett & Forstand
Pingback: Enchiladas med Refried Beans - keto style! - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo Chimichanga! - Fett & Forstand