Pico De Gallo (rå tomatsalsa)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 6 porsjoner
- 8 stk tomater
- 4 ss ferskpresset limejuice
- 100 g løk
- 2 stk fersk jalapeño
- 4 ss finhakket fersk koriander
- 1 ts salt
- pepper etter smak
- Finhakk løk og jalapeño.
- Bland sammen salt, limejuice, jalapeño og finhakket løk - la stå og marinere i 15 minutter.
- Fjern kjernen/frøene i tomatene. Skjær tomatene i passe biter og finhakk koriander.
- Vend tomatene inn i resten.
Kcal: 20 - Fett: 0,2 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 0,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/pico-de-gallo-ra-tomatsalsa/
3.5.3251