Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy!

Ovnsbakt Pak Choy! – vårt nye favoritt-tilbehør! Jeg ramla tilfeldigvis over denne morsomme grønnsaken på Rema 1000 på Lørdag, og det bare til en 10’er! Pak choy er en kålvekst som er spesielt mye brukt i Asia, og det har vi ingen problemer med å tro! Vår versjon av ovnsbakt pak choy gjør bladene knasende sprø og stilken mør, men crispy! I tillegg til at det fest i munnen og smakseksplosjon! Anbefales på det varmeste! Du finner pak choy i de fleste matbutikker som fører Bama, og selvsagt på internasjonale matbutikker. Sjekk gjerne ut flere av våre oppskrifter på tilbehør.

Ovnsbakt Pak Choy!
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 1 stk pak choy
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 fedd hvitløk
  • salt, pepper og chiliflak etter smak
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180C.
  2. Bland sammen olivenolje, sitronsaft, hvitløk og smak til med krydderet.
  3. Skill stilkene på pak choy'en og skyll vekk eventuell jord.
  4. Vend stilkene i marinaden og legg de på et stekebrett kledd med bakepapir.
  5. Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter. På grunn av ulike effekter på ovner anbefaler vi å sjekke etterhvert, og spesielt de siste minuttene så det ikke blir brent.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 343 - Fett: 36,9 - Karbohydrater: 1,6 - Protein: 1

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.