Lynstekte Aspargesbønner med parmesan!

Lynstekte Aspargesbønner med parmesan!

Lynstekte Aspargesbønner med parmesan!Lynstekte Aspargesbønner med parmesan! Vi har alltid vært veldig glad i aspargesbønner som tilbehør, og disse hever nivået enda et par hakk! Passer godt til det meste og tar bare noen minutter å tilberede. Vil du være ekstra frisky kan du gjerne drysse over litt ristede pinjekjerner eller nøtter. Aspargesbønner finner du i frysedisken i de aller fleste dagligvarebutikker. Sjekk gjerne ut våre andre oppskrifter på tilbehør.

Lynstekte Aspargesbønner med parmesan
 
Skrevet av:
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
  • 300 g aspargesbønner
  • 20 g revet parmesan
  • en klype flaksalt/maldonsalt
  • 25 g smør
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør i en stekepanne på middels høy varme.
  2. Ha i aspargesbønnene og skru opp varmen på stekeplata.
  3. Stek til det meste av vannet er fordampet og aspargesbønnene er lett gylden.
  4. Trekk stekepanna av plata og dryss over parmesan og flaksalt.
  5. Server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 98 - Fett: 7,6 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 3,1

 

2 Comments

  1. Pingback: Fett & Forstands Juleguide - komplett liste over juleoppskrifter og tilbehørstips! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Kålruletter! (Keto, Glutenfri) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.