Lynstekte Aspargesbønner med parmesan
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
  • 300 g aspargesbønner
  • 20 g revet parmesan
  • en klype flaksalt/maldonsalt
  • 25 g smør
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør i en stekepanne på middels høy varme.
  2. Ha i aspargesbønnene og skru opp varmen på stekeplata.
  3. Stek til det meste av vannet er fordampet og aspargesbønnene er lett gylden.
  4. Trekk stekepanna av plata og dryss over parmesan og flaksalt.
  5. Server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 98 - Fett: 7,6 - Karbohydrater: 2,6 - Protein: 3,1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/lynstekte-aspargesbonner-med-parmesan/