Lynstekte Aspargesbønner med parmesan! Vi har alltid vært veldig glad i aspargesbønner som tilbehør, og disse hever nivået enda et par hakk! Passer godt til det meste og tar bare noen minutter å tilberede. Vil du være ekstra frisky kan du gjerne drysse over litt ristede pinjekjerner eller nøtter. Aspargesbønner finner du i frysedisken i de aller fleste dagligvarebutikker. Sjekk gjerne ut våre andre oppskrifter på tilbehør.
- 300 g aspargesbønner
- 20 g revet parmesan
- en klype flaksalt/maldonsalt
- 25 g smør
- Smelt smør i en stekepanne på middels høy varme.
- Ha i aspargesbønnene og skru opp varmen på stekeplata.
- Stek til det meste av vannet er fordampet og aspargesbønnene er lett gylden.
- Trekk stekepanna av plata og dryss over parmesan og flaksalt.
- Server straks.
Pingback: Fett & Forstands Juleguide - komplett liste over juleoppskrifter og tilbehørstips! - Fett & Forstand
Pingback: Kålruletter! (Keto, Glutenfri) - Fett & Forstand