Vi er godt igang med oppskrifter til Jul. Samtidig jobber vi med et annet prosjekt som gagner alle våre lesere, og oss selv. Det vil dermed ta litt tid før oppskriftene kommer på bloggen, men vi jobber med saken!
- 500 g rødkål
- 1,5 dl kjøttkraft/tørr rødvin eller vann
- 50 g frosne tyttebær
- 1 ss Tagatesse (eller tilsvarende annen søtning)
- 1 - 2 ts salt
- 5 nellikspiker
- 1 laubærblad
- 2 ss eddik (klar 7%)
- 1 ss smør
- Vask kålen og snitt den i fine strimler.
- Bland sammen sukker og salt.
- Ha kål og tyttebær, nellik og saltblandingen lagvis i en kjele.
- Hell over væsken og ha tilslutt på en klatt smør.
- Gi et oppkok, sett deretter plata ned på medium varme og la småputre i 45 minutter under lokk.
- Rør innimellom.
Pingback: Hachee - tradisjonell nederlandsk biff- og løkgryte! (keto) - Fett & Forstand
Pingback: Lipodemlivet.no – Hjemmelaget rødkål!
Pingback: Jul med Fett & Forstand - komplett liste over juleoppskrifter og tilbehørstips! - Fett & Forstand