![](https://i0.wp.com/fettogforstand.no/wp-content/uploads/2018/12/20181106_185643.jpg?resize=750%2C422&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/fettogforstand.no/wp-content/uploads/2018/12/20181106_185728.jpg?resize=750%2C422&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/fettogforstand.no/wp-content/uploads/2018/12/Screenshot_20181107-213608_Video-Player.jpg?resize=750%2C365&ssl=1)
Perlesukker og kakestrøssel
Kjempefin kakepynt!
Skrevet av: Fett & Forstand
Ingredienser:
- 2 ss Sukrin
- 1 ss Sukrinmelis
- 1 ss Tagatesse
- 1 ss vann (eller avrenn fra tinte bær)
Fremgangsmåte:
- Varm stekeovnen til 200ºC.
- Bland sammen alle ingrediensene og ha på et bakepapirkledd stekebrett.
- Trykk det sammen og ned til ca 0,5 cm størrelse (det flyter ut av seg selv så det er ikke så farlig om det ikke er nøyaktig).
- Slå av ovnen, sett stekebrettet inn, og la stå til dagen etter.
- Hakk opp og oppbevar i lufttett boks.
Lang historie kort; perlesukkeret kom til verden ved en tilfeldighet. Etter hell i uhellet prøvde vi
flere varianter med farge og smak 🙂