Disse tykke Amerikanske pannekakene smaker himmelsk! Prøv de med ristede pekannøtter, Fibersirup Gold og sprøstekte baconterninger!
- 2 egg
- 1,5 - 2 dl fløte
- 60 g mandelmel
- ¼ ts bakepulver
- en klype salt
- 1 ss Sukrinmelis eller annen søtning
- Stivpisk eggehviter og sett til side.
- Pisk sammen eggeplomme, fløte, søtning og salt til det blir luftig.
- Ha i mandelmel og bland godt.
- Vend eggehvitene forsiktig inn. Røren skal minne om vaffelrøre, så ha i litt mer fløte om den er for tykk eller litt mer mandelmel om den er for tynn.
Jeg savnet litt protein, karbohydrat, fett og kcal info på denne oppskriften 😊
Vi har ikke prioritert det på de eldste oppskriftene siden de er så lite brukt, men vi skal oppdatere en dag vi får tid 🙂
Pingback: Amerikanske pannekaker (nøttefri) - Fett & Forstand