Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri) – opp med lanken de som ELSKER kombinasjon av lakris og sjokolade?

Oppskriften er basert på vår tidligere oppskrift på sukkerfri marshmallows, men ny vri med spennende smak av lakris! Vi har brukt anis-aroma som de solgte på Panduro før, men nå er den ikke å få tak i lengre. De har derimot lakris-aroma som garantert funker like bra! Har du anis- eller lakrisaroma fra andre produsenter går nok det også helt fint. Fargepulver kan du sløyfe, det har vi tatt med kun for syns-skyld!

Lakris & Sjokolade-komboen!

En av de beste smakskombinasjonene jeg vet om. Vi har forresten flere oppskrifter på lavkarbo og keto-vennlig lakris-snop! Twist-lakris, Harde, Knasende Lakrisdrops & Syndig god lakris-sjokolade!

Sjekk gjerne vår bytteguide for tips om bytting av ingredienser!

 

Lakris Marshmallows med Sjokoladetrekk! (Keto, Sukkerfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 40 stk medium store biter
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forbered en form på ca 30 x 18 cm med bakepapir smurt med nøytral olje.
  2. Ha 1 dl vann, gelatinpulver og Licorice food flavouring i en liten bolle.
  3. Ha lakrisrotpulver og fargepulver i en liten skål.
  4. Varm opp ½ dl vann og Bakesukkr i en kjele til du når en temperatur på 110°C. Hvis du ikke har termometer er en god indikasjon på at blandingen har nådd rett temperatur at alt vannet er fordampet, massen er litt "seigere" og det bobler/skummer.
  5. Rør raskt inn lakrisrotpulver og fargepulver.
  6. Ha gelatin og sukkerblandingen i en bolle og visp med ballongvisp til massen blir lys og skummer opp over kantene på bollen. Massen stivner veldig fort så her må du jobbe fort!
  7. Fordel blandingene i formen og la avkjøle i romtemperatur i minimum 4 timer men helst over natten.
  8. Dryss godt med Sukkr Melis på skjærefjøla før du vender marshmallow blandingen over.
  9. Dryss Sukkr Melis over blandingen og skjær i passe store biter. Vend bitene i Sukkr Melis så du forhindrer at de klistrer seg sammen.
  10. Smelt sjokolade over vannbad.og dypp marshmallows-bitene i den smelta sjokoladen.
  11. Sett kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 151 - Fett: 6,5 - Karbohydrater: 2,4 - Protein: 6,2

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.