Eggefaste Dag 1



Idag starta jeg på prosjekt eggefaste. Jeg tenker å kjøre en 5 dagers når jeg først er igang. Jeg har som nevnt ingen spesiell grunn for det, bortsett fra ren nysgjerrighet. Jeg veide og målte meg i dag tidlig så det blir spennende å se om det har noe effekt vektmessig. Så langt kan jeg si at dette nok kommer til å bli en veeeeeeeeeldig lang uke! 🙂 Men; sta som et esel og full av pågangsmot så er jeg fast bestemt på å fullføre!
EDIT: Etter en relativt spydig kommentar der noen hevdet at søtning og kremost ikke er “tillat” på eggefaste og at jeg ikke

bør “anbefale” det til andre vil jeg bare presisere;

1: Det finnes flere tilnærminger til eggefaste – ifølge de fleste “variantene” er kremost, stevia og erythritol OK!
2: Det er helt og holdent opp til folk selv hva de ønsker å spise.

Dette har jeg spist idag;

Frokost
1 kokt egg og en bulletproof coffee – eller kulekaffe som Kenneth kaller det.
Bulletproof coffee består av kaffe, smør og mct olje. Høres rart ut, men smaker veldig godt og gir en fin energiboost på morgenen 🙂 

Lunch
Omelett av 2 egg og to skiver ost samt en god klatt baconost ved siden.

Middag:

Pannekaker til eggfaste
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 stk
Ingredienser
  • 2 egg
  • 35 g kremost
  • 1 ts kanel (kan sløyfes)
  • 1 ts Sukrinmelis (kan sløyfes)

Fyll
  • 30 g romtemperert smør
  • 2 ts Sukrinmelis
  • 1 ts kanel
Fremgangsmåte
  1. Pisk sammen ingrediensene til fyllet til det blir fluffy.
  2. Ingrediensene til pannekakene kjøres i blender
  3. La hvile i 5 minutter.
  4. Stekes, smøres og nytes!
Merknad
Oppskriften fant jeg her - med ørsmå justeringer.

Kvelds
Ostechips med enkel eggsalat

To Be Continued! 🙂

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.