Idag starta jeg på prosjekt eggefaste. Jeg tenker å kjøre en 5 dagers når jeg først er igang. Jeg har som nevnt ingen spesiell grunn for det, bortsett fra ren nysgjerrighet. Jeg veide og målte meg i dag tidlig så det blir spennende å se om det har noe effekt vektmessig. Så langt kan jeg si at dette nok kommer til å bli en veeeeeeeeeldig lang uke! 🙂 Men; sta som et esel og full av pågangsmot så er jeg fast bestemt på å fullføre!
EDIT: Etter en relativt spydig kommentar der noen hevdet at søtning og kremost ikke er «tillat» på eggefaste og at jeg ikke
bør «anbefale» det til andre vil jeg bare presisere;
1: Det finnes flere tilnærminger til eggefaste – ifølge de fleste «variantene» er kremost, stevia og erythritol OK!
2: Det er helt og holdent opp til folk selv hva de ønsker å spise.
Dette har jeg spist idag;
Frokost
1 kokt egg og en bulletproof coffee – eller kulekaffe som Kenneth kaller det.
Bulletproof coffee består av kaffe, smør og mct olje. Høres rart ut, men smaker veldig godt og gir en fin energiboost på morgenen 🙂
Lunch
Omelett av 2 egg og to skiver ost samt en god klatt baconost ved siden.
Middag:
- 2 egg
- 35 g kremost
- 1 ts kanel (kan sløyfes)
- 1 ts Sukrinmelis (kan sløyfes)
Fyll
- 30 g romtemperert smør
- 2 ts Sukrinmelis
- 1 ts kanel
- Pisk sammen ingrediensene til fyllet til det blir fluffy.
- Ingrediensene til pannekakene kjøres i blender
- La hvile i 5 minutter.
- Stekes, smøres og nytes!
Kvelds
Ostechips med enkel eggsalat
To Be Continued! 🙂