Supermyke Vanilje- & Jordbærcookies (90 sekunder)

supermyke cookies
supermyke cookiesSupergode, spungy’e cookies med jordbær- og vaniljesmak – raskt, enkelt og utrolig smakfulle. Perfekt når du vil unne deg noe ekstra godt men ikke orker å styre så mye på kjøkkenet! Pssst; jo lengre de avkjøler jo hardere blir de!

Supermyke vanilje- & Jordbærcookies (90 sekunder)
 
Serveringer: ca 12 stk.
Ingredienser
  • 25 g smør
  • 25 g kremost
  • 1 egg
  • 50 g mandelmel (vanlig)
  • 20 g fettredusert mandelmel (alternativt kokosmel)
  • 30 g Sukrin Gold
  • ½ ts vaniljeekstrakt eller 5 dråper vaniljeessens
  • 1 ts bakepulver
  • en liten klype salt
  • 2 - 3 jordbær (du kan fint bruke frosne, det gjorde jeg)
Fremgangsmåte
  1. Smelt smør i mikro - det tar ca 30 sekunder.
  2. Ha i kremost og sett i mikro i 10 sekunder.
  3. Pisk sammen. Det vil se litt ut som cottage cheese men det jevner seg ut når du pisker inn egget.
  4. Pisk inn egg og vaniljeekstrakt til røren er jevn.
  5. Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt.
  6. Skjær jordbærene i små terninger (det går helt fint å skjære bunnfrosne jordbær, bare pass fingrene), og vend de deretter inn i røra.
  7. Klipp til et bakepapir så det passer på plata i mikrobølgeovnen.
  8. Ha på 4 passe klatter med røre og bre de ut til kjeksstørrelse (tenk bixit). VIKTIG: Ikke færre enn 4 i mikroen samtidig, ellers kan du svi de!
  9. Sett bakepapiret på glassplata og stek på 800W i 90 sekunder. Følg godt med!
  10. Gjenta til du er fri for røre.
  11. Avkjøles godt på rist.

 

 

2 Comments

  1. Pingback: Jordbærmousse med sjokoladeganache! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Supermyke Chocolate Chip Cookies (90 sekunder) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.