Påskegodis PT. 2

 

Pssst, her er resten av påskegodisserien 🙂
Påskogodis pt. I – Creamy gelegodt
Påskegodis pt. III – Fudge
Påskegodis pt. IV – Sjokoladeegg med melkekrem

Rekk opp hånda de som liker Smash!?
I DO I DO I DO! 
Det er noe med kombinasjonan salt og søtt som bare får meg til å bli helt satt ut.
Har du hørt om kombinasjonen bacon og sjokolade? Jeg har hørt om det men aldri tenkt på å prøve.
Ikke før nå, når søndagsfilmen skal på, Smash nøden herjer som verst og jeg har lovd meg selv og kroppen min at jeg aldri skal falle tilbake til gamle synder. Så da ble det som det ble, og jeg er i ekstase! NAM!


Påskegodis PT. 2
 
Skrevet av:
Ingredienser

Baconroser dyppet i sjokolade
  • 400 g ferdigstrimlet bacon med svor
  • (jeg brukte Rema 1000 sin)
  • 100 g sukkerfri sjokolade
  • (Alternativt minimum 85% mørk sjokolade)
  • Bambuspinner eller grillspyd
  • Tålmodighet
Fremgangsmåte

  1. Del baconstrimlene i 2. Rull sammen hver del til en "rose" og stikk inn pinne nede ved svoret slik at de holder fasong.
  2. Ha så mange på pinna, med jevne mellomrom, som det er plass til. De skal henge på rist på egen rille i ovnen, med et bakepapirkledd brett på rilla under for å fange opp fettet som drypper.
  3. Stekes i 30 - 35 minutter på 180°c varmluft.
  4. De siste 10 minuttene av steketiden er det viktig at du følger godt med så de ikke blir brent.
  5. Når de er ferdige lar du de avkjøle, fremdeles hengende på rista.
  6. Når de er avkjølte tar du de forsiktig av pinnen.
  7. Jeg fant ut at å gi dem en liten vri først gjorde arbeidet enklere.
  8. Smelt sjokoladen i vannbad og dypp en og en baconrose i den smelta sjokoladen.
  9. Stikk rosene på en ren pinne og heng de tilbake på risen.
  10. Ha gjerne et bakepapir under så blir det mindre gris.
  11. Avkjøles helt før du tar dem av pinnen. NYT!!

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.