Lavkarbo Bruschetta

Idag våknet vi litt sent så det ble brunch på oss idag. Denne helgen koser vi oss ekstra siden Kenneth desverre ikke blir hjemme i påska allikevel. Lammelåret står og godgjør seg i ovnen og påskepåleggsproduksjon står på dagsplan. Men, uten mat og drikke duger helten ikke. Vi lagde deilige bruschetta av focacciaen fra igår, men du kan bruke det brødet du ønsker. Poenget er at det skal ristes/grilles og rubbes inn med hvitløk og olivenolje. Når du griller/rister lavkarbobrød må du passe ekstra godt på da det kan svies fort.


Lavkarbo Bruschetta
 
Skrevet av:
Ingredienser:

Tomatsalat
  • 150 g smakfulle tomater.
  • 1 sjalottløk.
  • 1 liten neve basilikum.
  • 1 dl god oliveolje.
  • Salt & Pepper etter smak.

Enkel pestovinaigrette
  • 4-6 ss olivenolje.
  • 1 ts hvitvineddik.
  • salt & pepper etter smak.
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts pinjekjerner.
  • en liten neve basilikum.
Fremgangsmåte:

Tomatsalat
  1. Bland olivenolje sammen med salt og pepper.
  2. Hakk tomater, sjalottløk og basilikum og vend inn i oljen.
  3. La gjerne stå og hvile i kjøleskapet noen timer før servering så smakene får satt seg


Pestovinaigrette
  1. Kjør alt i miniblender eller knus sammen og bland for hånd.
Merknad
Spekeskinke, ruccola, brie, pestovinaigrette og tomatsalat er veldig godt på bruschetta!

 

 

One Comment

  1. Pingback: Keto Minitoast! (Melba Toast) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.