Lavkarbo Bruschetta
Skrevet av: Fett og Forstand
- 150 g smakfulle tomater.
- 1 sjalottløk.
- 1 liten neve basilikum.
- 1 dl god oliveolje.
- Salt & Pepper etter smak.
- 4-6 ss olivenolje.
- 1 ts hvitvineddik.
- salt & pepper etter smak.
- 1 fedd hvitløk
- 1 ts pinjekjerner.
- en liten neve basilikum.
- Bland olivenolje sammen med salt og pepper.
- Hakk tomater, sjalottløk og basilikum og vend inn i oljen.
- La gjerne stå og hvile i kjøleskapet noen timer før servering så smakene får satt seg
- Kjør alt i miniblender eller knus sammen og bland for hånd.
Spekeskinke, ruccola, brie, pestovinaigrette og tomatsalat er veldig godt på bruschetta!
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/lavkarbo-bruschetta/
3.5.3251