Lavkarbo Bruschetta
 
 
Skrevet av:
Ingredienser

Tomatsalat
  • 150 g smakfulle tomater.
  • 1 sjalottløk.
  • 1 liten neve basilikum.
  • 1 dl god oliveolje.
  • Salt & Pepper etter smak.

Enkel pestovinaigrette
  • 4-6 ss olivenolje.
  • 1 ts hvitvineddik.
  • salt & pepper etter smak.
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts pinjekjerner.
  • en liten neve basilikum.
Fremgangsmåte

Tomatsalat
  1. Bland olivenolje sammen med salt og pepper.
  2. Hakk tomater, sjalottløk og basilikum og vend inn i oljen.
  3. La gjerne stå og hvile i kjøleskapet noen timer før servering så smakene får satt seg


Pestovinaigrette
  1. Kjør alt i miniblender eller knus sammen og bland for hånd.
Merknad
Spekeskinke, ruccola, brie, pestovinaigrette og tomatsalat er veldig godt på bruschetta!
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/lavkarbo-bruschetta/