Kyllingsalat med marinert champignon og ristede valnøtter

Kyllingsalat med marinert champignon og ristede valnøtter

Kyllingsalat med marinert champinjong og ristede valnøtter ble det til i dag. Jeg orka bare ikke varmmat, så jeg komponerte isteden denne herlige salaten. En smakfull og frisk salat med masse snadder i, som passer til en hver anledning.  Karridressing passer helt utrolig bra til denne salaten. Ta gjerne en titt på denne Tamarimarinerte sjampingjongen om du vil ha ett litt annet alternativ. Tamari finnes på de fleste daglivarebutikkene rundt om men kan også bestilles fra for eksempel Kinsarvik.

Kyllingsalat Med Marinert Champignon Og Ristede Valnøtter
 
Forberedelse
Tid
Total tid
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser:
Marinert Champinjong
  • 150 g små champinjonger i båter
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ss soyasaus
  • ½ Chili
  • 1 fedd hvitløk
  • litt fersk persille

Karridressing
  • 3 ss rømme eller creme fraiche
  • 4 ss majones
  • 2 ss MCT- eller olivenolje
  • 1 knivsodd koriander
  • 1 knivsodd røkt paprika
  • 1 knivsodd hvitløkspulver
  • 1 ts Karri
  • 1 ts sukrinmelis eller tilsvarende annen søtning.
  • Salt og pepper etter smak

Kyllingsalat
  • 100 g bacon i terninger
  • 300 g ferdiggrillet kyllingkjøtt
  • 4 Minimais
  • ½ Spisspaprika
  • 1 stilk Vårløk
  • 10 plommetomater
  • 1 Hjertesalat
  • ¼ Agurk
Fremgangsmåte:
Marinert Champinjong
  1. Bland soyasaus og olje.
  2. Tilsett finhakkede urter og chili.
  3. Stek champinjong med en god klatt smør på svak varme til de såvitt er gylden.
  4. Vend champinjongen i oljeblandingen.
  5. Sett til avkjøling i minimum 1 time før servering.

Karridressing
  1. Bland alle ingrediensene og sett til avkjøling i kjøleskap.

Kyllingsalat
  1. Skjær opp kyllingkjøtt og bacon.
  2. Fres bacon gylden i panna
  3. TIlsett kyllingkjøttet og stek i noen minutter.
  4. Kutt grønnsakene i ønskede biter.
Merknad
Valnøttene ristet jeg i tørr stekepanne til de lager poppelyder.

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.