Kyllingsalat Med Marinert Champignon Og Ristede Valnøtter
Total tid
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
- 150 g små champinjonger i båter
- 4 ss olivenolje
- 4 ss soyasaus
- ½ Chili
- 1 fedd hvitløk
- litt fersk persille
- 3 ss rømme eller creme fraiche
- 4 ss majones
- 2 ss MCT- eller olivenolje
- 1 knivsodd koriander
- 1 knivsodd røkt paprika
- 1 knivsodd hvitløkspulver
- 1 ts Karri
- 1 ts sukrinmelis eller tilsvarende annen søtning.
- Salt og pepper etter smak
- 100 g bacon i terninger
- 300 g ferdiggrillet kyllingkjøtt
- 4 Minimais
- ½ Spisspaprika
- 1 stilk Vårløk
- 10 plommetomater
- 1 Hjertesalat
- ¼ Agurk
- Bland soyasaus og olje.
- Tilsett finhakkede urter og chili.
- Stek champinjong med en god klatt smør på svak varme til de såvitt er gylden.
- Vend champinjongen i oljeblandingen.
- Sett til avkjøling i minimum 1 time før servering.
- Bland alle ingrediensene og sett til avkjøling i kjøleskap.
- Skjær opp kyllingkjøtt og bacon.
- Fres bacon gylden i panna
- TIlsett kyllingkjøttet og stek i noen minutter.
- Kutt grønnsakene i ønskede biter.
Valnøttene ristet jeg i tørr stekepanne til de lager poppelyder.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/kyllingsalat-med-marinert-champignon-og-ristede-valnotter/
3.5.3251