Kyllingsalat Med Marinert Champignon Og Ristede Valnøtter
 
Forberedelse
Tid
Total tid
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser
Marinert Champinjong
  • 150 g små champinjonger i båter
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ss soyasaus
  • ½ Chili
  • 1 fedd hvitløk
  • litt fersk persille

Karridressing
  • 3 ss rømme eller creme fraiche
  • 4 ss majones
  • 2 ss MCT- eller olivenolje
  • 1 knivsodd koriander
  • 1 knivsodd røkt paprika
  • 1 knivsodd hvitløkspulver
  • 1 ts Karri
  • 1 ts sukrinmelis eller tilsvarende annen søtning.
  • Salt og pepper etter smak

Kyllingsalat
  • 100 g bacon i terninger
  • 300 g ferdiggrillet kyllingkjøtt
  • 4 Minimais
  • ½ Spisspaprika
  • 1 stilk Vårløk
  • 10 plommetomater
  • 1 Hjertesalat
  • ¼ Agurk
Fremgangsmåte
Marinert Champinjong
  1. Bland soyasaus og olje.
  2. Tilsett finhakkede urter og chili.
  3. Stek champinjong med en god klatt smør på svak varme til de såvitt er gylden.
  4. Vend champinjongen i oljeblandingen.
  5. Sett til avkjøling i minimum 1 time før servering.

Karridressing
  1. Bland alle ingrediensene og sett til avkjøling i kjøleskap.

Kyllingsalat
  1. Skjær opp kyllingkjøtt og bacon.
  2. Fres bacon gylden i panna
  3. TIlsett kyllingkjøttet og stek i noen minutter.
  4. Kutt grønnsakene i ønskede biter.
Merknad
Valnøttene ristet jeg i tørr stekepanne til de lager poppelyder.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/kyllingsalat-med-marinert-champignon-og-ristede-valnotter/