Pizzasnurrer! (Keto, Glutenfri)

Pizzasnurrer! (Keto, Glutenfri)

Pizzasnurrer! lavkarbo

Pizzasnurrer! (Keto, Glutenfri)

lavkarbo pizzasnurrer

Pizzasnurrer! (Keto, Glutenfri)

Pizzasnurrer! (Keto, Glutenfri)Pizzasnurrer! (Keto, Glutenfri) – Noe av det beste jeg har smakt i det siste! Dilla! Gjetter du hvilken grunndeig vi har brukt i disse? Vi har brukt det som sannsynligvis i følge våre statistikker kommer til å bli den aller mest populære oppskriften vår på bakst noen sinne! Ja, polarbrød! Vår fantastiske keto og lavkarbo oppskrift på polarbrød har nemlig mildt sagt tatt helt av!

Suksessdeigen er ikke suksessdeig uten grunn!

  • Svært lite karbohydrater og kalorier – kun 0,5 gram pr stk!
  • Superlette å lage!
  • Visuelt pene
  • Veldig smidig og digg deig å jobbe med
  •  Fantastisk smak

Deigen har blitt så populær at mange har eksperimentert med den til forskjellige ting – så inspirasjonen går begge veier! Vi ble nemlig inspirert av dere følgere til å prøve deigen til pizzasnurrer. Fyllet er jo selvsagt valgfritt, men vårt fyll brukt i pizzasnurrer anbefales på det sterkeste!

Kan jeg bytte ut ingredienser i deigen til keto/lavkarbo pizzasnurrer?

I utgangspunktet er oppskriften vi designer godt utprøvde og perfeksjonert med de ingrediensene de inneholder. Det er selvsagt mulig å bytte ut ingredienser men da vil ikke resultatet bli den samme. Vi anbefaler å lese vår Bytteguide for ingredienser

Pizzasnurrer passer som både middag, frokost og lunsj, så lag gjerne opp en del og frys ned!

Pizzasnurrer! (Keto, Glutenfri)
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 12 stk
Ingredienser
Deig
  • 2 egg (størrelse M/L)
  • 1,5 dl fløte
  • ½ dl vann
  • 50-60 g havrefiber(avhengig av størrelsen på eggene)
  • 15 g fiberhusk
  • ¼ ts xanthangum
  • 1 ts tørrgjær
  • 2 ts monster tagasøtt, Finesse Bakesukker eller Tagatesse
  • 1 ts bakepulver
  • ¼ ts salt
  • 1 ts oregano

Fyll
  • 200 g kjøttdeig
  • 65 g løk
  • 40 g paprika
  • 20 g minigulrot (kan sløyfes)
  • 20 g stangselleri
  • 50 g sjampinjong
  • 1 chili (kan sløyfes)
  • 50 g bacon
  • 1 lite fedd hvitløk
  • 1 ss tomatpure
  • 100 g hakkede tomater
  • ¼ ts løkpulver
  • ¼ ts paprikapulver
  • ½ ts oregano
  • ½ ts basilikum
  • salt og pepper etter smak
  • 200 g valgfri ost
Fremgangsmåte
Deig
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Varm fløte og vann til fingervarmt.
  3. Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
  4. Mål opp de tørre ingrediensene.
  5. Pisk sammen fløteblandingen og egg.
  6. Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
  7. La deigen hvile i mens du forbereder fyllet.

Fyll
  1. Finkutt grønnsakene og sjampinjonger
  2. Stek bacon og sjampinjong - ha deretter i kjøttdeig og krydder og stek videre.
  3. Ha i resterende grønnsaker og fres til grønnsakene er møre.
  4. Rør inn tomatpure og hakkede tomater og smak til med salt og pepper.

Sammensetning
  1. Kjevle ut deigen mellom to bakepapir smurt med olje. Deigen bør være ca 25x35 cm.
  2. Fordel fyllet ut over deigen og strø deretter over ost.
  3. Rull deigen sammen - gjerne ved hjelp av bakepapiret, ikke for løst og ikke for stramt.
  4. Kutt rullen i biter på ca 3 - 3,5 cm og legg de på et stekebrett med bakepapir.
  5. Stekes i ovnen i 25-30 minutter. Avkjøles noe på rist så de få "satt seg".

 

 

4 Comments

  1. Pingback: Kanelknuter med Ostekrem & Blåbærsyltetøy! (Keto) - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.