Ha tørrgjær og Finesse Bakesukker i fløteblandingen og sett til side.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
La deigen hvile i mens du forbereder fyllet.
Fyll
Finkutt grønnsakene og sjampinjonger
Stek bacon og sjampinjong - ha deretter i kjøttdeig og krydder og stek videre.
Ha i resterende grønnsaker og fres til grønnsakene er møre.
Rør inn tomatpure og hakkede tomater og smak til med salt og pepper.
Sammensetning
Kjevle ut deigen mellom to bakepapir smurt med olje. Deigen bør være ca 25x35 cm.
Fordel fyllet ut over deigen og strø deretter over ost.
Rull deigen sammen - gjerne ved hjelp av bakepapiret, ikke for løst og ikke for stramt.
Kutt rullen i biter på ca 3 - 3,5 cm og legg de på et stekebrett med bakepapir.
Stekes i ovnen i 25-30 minutter. Avkjøles noe på rist så de få "satt seg".