Påskegodis PT. 3

Pssst, her er resten av påskegodisserien 🙂
Påskogodis pt. I – Creamy gelegodt
Påskogodis pt. II – “Baconsmash”
Påskegodis pt. IV – Sjokoladeegg med melkekrem

Lys Fudge
Mørk Fudge med biter av pekannøtter
Pekannøtter vendt i fudge – med et dryss kanel
Mørk Fudge med mørk sjokolade

Fudge!
Deilig herlig fudge!
En lys, en mørk, en med sjokolade, en med ristede pekannøtter.
Her er det bare fantasien som setter grenser 🙂

Påskegodis PT. 3
 
Skrevet av:
Ingredienser

Grunnoppskrift Fudge
  • 50 g smør.
  • 1 dl fløte.
  • 20 g Sukrin Gold*.
Fremgangsmåte
  1. Smelt smør og Sukrin Gold i en panne på medium + varme.
  2. La brese i ca 2 minutter før du tilsetter fløte og evt smakstilsetninger.
  3. Kokes inn på medium til lav varme.
  4. Rør innimellom men pass godt på. Det tar ca 25-35 minutter før massen er klar.
  5. Hvis du liker mørkere og dypere karamellsmak må den koke lengre.
  6. Pass på at det ikke blir for varmt da kan massen skille seg og bli kornete.
  7. Det er ikke mye som skal til før det går fra fudge til fiasko - så igjen, pass godt på 🙂
Merknad
TIPS : evt annen søtning om ønskelig - følg anvisning på produktet mht søthetsgrad

Smakstilsetninger om ønskelig - for eksempel
vaniljepulver
havsalt
Kanel
Chili

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.