Påskegodis PT. 3
Skrevet av: Fett ogForstand
- 50 g smør.
- 1 dl fløte.
- 20 g Sukrin Gold*.
- Smelt smør og Sukrin Gold i en panne på medium + varme.
- La brese i ca 2 minutter før du tilsetter fløte og evt smakstilsetninger.
- Kokes inn på medium til lav varme.
- Rør innimellom men pass godt på. Det tar ca 25-35 minutter før massen er klar.
- Hvis du liker mørkere og dypere karamellsmak må den koke lengre.
- Pass på at det ikke blir for varmt da kan massen skille seg og bli kornete.
- Det er ikke mye som skal til før det går fra fudge til fiasko - så igjen, pass godt på :)
TIPS : evt annen søtning om ønskelig - følg anvisning på produktet mht søthetsgrad
Smakstilsetninger om ønskelig - for eksempel
vaniljepulver
havsalt
Kanel
Chili
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/paskegodis-pt-3/
3.5.3251