Påskegodis PT. 3
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:

Grunnoppskrift Fudge
  • 50 g smør.
  • 1 dl fløte.
  • 20 g Sukrin Gold*.
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør og Sukrin Gold i en panne på medium + varme.
  2. La brese i ca 2 minutter før du tilsetter fløte og evt smakstilsetninger.
  3. Kokes inn på medium til lav varme.
  4. Rør innimellom men pass godt på. Det tar ca 25-35 minutter før massen er klar.
  5. Hvis du liker mørkere og dypere karamellsmak må den koke lengre.
  6. Pass på at det ikke blir for varmt da kan massen skille seg og bli kornete.
  7. Det er ikke mye som skal til før det går fra fudge til fiasko - så igjen, pass godt på :)
Merknad
TIPS : evt annen søtning om ønskelig - følg anvisning på produktet mht søthetsgrad

Smakstilsetninger om ønskelig - for eksempel
vaniljepulver
havsalt
Kanel
Chili
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/paskegodis-pt-3/