Pssst, her er resten av påskegodisserien 🙂
Påskogodis pt. I – Creamy gelegodt
Påskogodis pt. II – “Baconsmash”
Påskegodis pt. IV – Sjokoladeegg med melkekrem
Fudge!
Deilig herlig fudge!
En lys, en mørk, en med sjokolade, en med ristede pekannøtter.
Her er det bare fantasien som setter grenser 🙂
Grunnoppskrift Fudge
- 50 g smør.
- 1 dl fløte.
- 20 g Sukrin Gold*.
- Smelt smør og Sukrin Gold i en panne på medium + varme.
- La brese i ca 2 minutter før du tilsetter fløte og evt smakstilsetninger.
- Kokes inn på medium til lav varme.
- Rør innimellom men pass godt på. Det tar ca 25-35 minutter før massen er klar.
- Hvis du liker mørkere og dypere karamellsmak må den koke lengre.
- Pass på at det ikke blir for varmt da kan massen skille seg og bli kornete.
- Det er ikke mye som skal til før det går fra fudge til fiasko - så igjen, pass godt på 🙂
Smakstilsetninger om ønskelig - for eksempel
vaniljepulver
havsalt
Kanel
Chili