Lavkarbo Chimichanga!

Lavkarbo Chimichanga!

Lavkarbo Chimichanga!

Lavkarbo Chimichanga!Lavkarbo Chimichanga! Sprøstekte tortillas fylt med nydelig kjøttfyll og meksikanske krydder. De er nydelige, sprø, spicy og en smaksbombe av dimensjoner! En av komponentene i retten, Tomatillo Verde sauce, er en mild og lett grønn habanero- og tomatillosaus og setter virkelig prikken over i’en i denne retten. Den fås kjøpt på tacobord.no. Tortillalefsene vi har brukt i våre lavkarbo chimichanga finner du her. Server gjerne lavkarbo chimichanga med pico de gallo (rå tomatsalsa), guacamole og seterrømme! Lavkarbo chimichanga inviterer til fest i munnen! PS: se bilde under for tips til hvordan brette chimichanga.

Lavkarbo Chimichanga!
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk
Ingredienser:
  • 6 stk lavkarbo tortillalefser (se hovedinnlegg for link)
  • 400 g kjøttdeig
  • 100 g paprika (gjerne blanding av grønn, gul og rød)
  • 50 g løk
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ ts spisskummin
  • ½ ts paprikapulver
  • ¼ ts koriander
  • ½ ts chiliflak (kan sløyfes)
  • 2 ss Tomatillo verde (se hovedinnlegg) eller en annen type chilisalsa.
  • 2 ss seterrømme
  • 1 ss limejuice
  • 150 g ost
Fremgangsmåte:
  1. Finhakk grønnsaker.
  2. Stek kjøttdeigen halvveis og ha deretter i krydder, løk, paprika og hvitløk.
  3. Vend inn rømme og limejuice og avkjøl.
  4. Ha i raspet ost og fordel blandingen på tortillalefsene.
  5. Brett sammen (se bilde under for tips) bruk trepinner som hjelp for å holde de sammen.
  6. Stekes gylden på alle sider i frityr, airfryer eller i stekepanne med rikelig med olje, andefett eller svinefett.
  7. Server gjerne med rømme, salsa/pico de gallo og guacamole.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 143 - Fett: 10,4 - Karbohydrater: 1,4 - Protein: 10,1

Image result for chimichanga folding

 

2 Comments

  1. Pingback: Pico De Gallo (rå tomatsalsa) - Fett & Forstand

  2. Pingback: Lavkarbo Tortillalefser (uten nøtter, egg og meieriprodukter)! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.