Lavkarbo Chimichanga!
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk
Ingredienser
  • 6 stk lavkarbo tortillalefser (se hovedinnlegg for link)
  • 400 g kjøttdeig
  • 100 g paprika (gjerne blanding av grønn, gul og rød)
  • 50 g løk
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ ts spisskummin
  • ½ ts paprikapulver
  • ¼ ts koriander
  • ½ ts chiliflak (kan sløyfes)
  • 2 ss Tomatillo verde (se hovedinnlegg) eller en annen type chilisalsa.
  • 2 ss seterrømme
  • 1 ss limejuice
  • 150 g ost
Fremgangsmåte
  1. Finhakk grønnsaker.
  2. Stek kjøttdeigen halvveis og ha deretter i krydder, løk, paprika og hvitløk.
  3. Vend inn rømme og limejuice og avkjøl.
  4. Ha i raspet ost og fordel blandingen på tortillalefsene.
  5. Brett sammen (se bilde under for tips) bruk trepinner som hjelp for å holde de sammen.
  6. Stekes gylden på alle sider i frityr, airfryer eller i stekepanne med rikelig med olje, andefett eller svinefett.
  7. Server gjerne med rømme, salsa/pico de gallo og guacamole.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lavkarbo-chimichanga/