Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon)

Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon)

Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon)

Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon)

Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon)

Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon) – Denne retten er bare helt FANTASTISK god og i utgangspunktet super-enkel å lage! Jeg ramlet over originaloppskriften på en videosnutt på Facebook i mai (faktisk) 2017 og ble så fristet at selv jeg som aldri bruker å følge en oppskrift ble fristet til å prøve. Den gangen hadde vi jo ikke lagt om kostholdet enda, så vi brukte glassnudler kjøpt på Alanya Import her i Tromsø. Det var da, og nå kan vi jo naturligvis ikke spise glassnudler, som i prinsippet er ren stivelse.

Vi må innrømme at vi har vært skeptiske til å prøve mirakel-nudler (shirataki eller konjac nudler som det også heter). Vi har registrert at dette er litt sånn elsk eller hat produkt og har dermed vært litt restriktiv i å forsøke. Det skulle vi jo aldri ha vært, for dette er jo en super erstatning for nudler! Disse kommer til å bli brukt MYE fremover! Jeg fulgte tilberedelsestipsene til wholesomeyum.com og har oversatt denne til Norsk for dere.

Vi har tilsatt sjampinjong og sambal oelek som vi syns gav det lille ekstra i vår tolkning av denne superenkle, og superdigge nudleretten Keto Bacon Pancit! Hvis du som oss DIGGER Asiatisk mat finner du flere oppskrifter her.

Hva er mirakel-nudler egentlig?

Shirataki-nudler (japansk: 白 滝) er en type japanske nudler laget av mel fra planten Amorphophallus konjac. Ordet “shirataki” betyr “hvit foss” på Japansk, noe som beskriver utseendet til nudlene. Shirataki-nudler består for det meste av vann og glukomannan (vannløselig kostfiber), noe som gir nudlene et ekstremt lavt karbohydrat- og kaloriinnhold (ca. 8 kcal per 100 g). Shirataki-nudler brukes derfor som en ingrediens i forskjellige lavkarbokosthold. Nudlene smaker ingenting, men laken de ligger i som egentlig er rent vann, kan lukte litt fiskeaktig når du først åpner posen. Det er derfor viktig at du skyller de GOD i kaldt rennende vann før tilberedning.

Keto Bacon Pancit! (Filippinsk Nudelrett med Bacon)
 
Skrevet av:
Serveringer: 4-6 porsjoner
Ingredienser:
 • 3 pakker a 270g Monster Diet Miracle Spaghetti
 • 450 g bacon i terninger
 • 150 g kål eller sommerkål
 • 4 store sjampinjonger
 • 1 stor gulrot
 • 1 medium løk
 • 1 fedd hvitløk
 • 1 ts sambal oelek eller 1 stk finkuttet chili
 • 1,5 dl kyllingkraft eller annen kraft
 • ½ dl tamari (glutenfri soyasaus)
Fremgangsmåte:
 1. For det aller beste resultatet bør du tilberede spagettien slik:
 2. Begynn med å skylle spagettien GODT i kaldt, rennende vann i 2-3 minutter.
 3. Ha nudlene i fosskokende vann tilsatt salt, i ca 5 minutter.
 4. Sil av vannet og la spagettien dampe tørr.
 5. Stek spagettien i en tørr stekepanne på medium+ varme i ca 8 minutter mens du stadig rører.
 6. Kutt grønnsaker og bacon i passe biter.
 7. Stek bacon og tilsett deretter sjampinjong, hvitløk og sambal.
 8. Ha i løk og stek i noen minutter før du tilsetter kål og gulrot og steker i ca 2 minutter. Grønnsakene skal være crispy men ikke rå eller ihjelstekt.
 9. Bland sammen Tamari og kraft.
 10. Bland spagettien i grønnsaken og hell over kraften.
 11. Server straks!
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 91 - Fett: 7,4 - Karbohydrater: 1,1 - Protein: 3,9

Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.

 

One Comment

 1. Pingback: Stekt (Mirakel) Ris - Keto-Style! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.