Lavkarbo iskaffe mocca

Vi kan langt ifra skryte på oss noe supersommer her Nord enda, og selv om iskaffe smaker enda mer himmelsk i sommervarmen, så er det uansett på sin plass å nyte et glass eller 10, uansett vær!

Fett & Forstands iskaffe mocca
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 1 liter sterk kaffe
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss kakao
  • 10 dråper vaniljeessens
  • 4 ss Sukrin Gold
  • 3 ss MCT/XCT olje
Fremgangsmåte
  1. Kjør alt i blender i ca 30 sekunder.
  2. Hell over på beholder og avkjøl.
  3. Pisk den gjerne opp igjen rett før servering og ha gjerne noen isbiter i glasset.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.