Tahinibrød Med Ost Og Bacon

Sto opp grytidlig idag for å overraske Ena-Maria med rykende ferskt brød. Hun er syk stakkars, og trengte å hvile ut. Jeg fikk en idè om et brød med sprøstekt bacon i deigen toppet med ost, så da måtte jeg prøve da 🙂 Resultatet ble meget bra og jeg gleder meg til å dele det med dere. Oppskriften på tahinibrødet har vært postet før men jeg har gjort små justeringer.

 

Tahinibrød Med Ost Og Bacon
 
Skrevet av:
Ingredienser

Tahinibrød med ost og bacon
  • 300g Tahini
  • 4 egg.
  • 1 ts natron.
  • 30 ml eplecidereddik.
  • 1 ts salt.
  • 1 ss provance krydder.
  • for å runde av smaken kan du gjerne bruke en ss Fibersirup Gold eller Sukrin Gold.
  • 200 g sprøstekt bacon i fine biter.
Fremgangsmåte
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Pisk sammen tahini og egg.
  3. Ha i resterende ingredienser og bland godt.
  4. Hell over i en brødform kledd med bakepapir
  5. Stekes på midterste rille i total 60 minutter.
  6. Etter 45 minutter har du på osten og steker videre i 15 minutter.
  7. La brødet avkjøle helt før du skjærer i det

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.