REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Lomper! (keto, glutenfri) – Et must-have for mange nordmenn til den elskede pølsa! Vi har laget en enkel oppskrift på keto og glutenfri lomper. Deigen er lett å lage og lett å håndtere, og gir 6 stk deilige, gode, myke keto-vennlige og glutenfri lomper.
Tips til best resultat!
Det aller beste tipset for best resultat er å følge oppskriften til punkt og prikke, og å sørge for helt nøyaktige mål. Dette er særskilt viktig når man baker med keto- og glutenfri ingredienser. De beste redskapene for nøyaktige mål, er målebeger, eller desilitermål om du vil, måleskje og digital kjøkkenvekt. Hvis du ønsker å bytte ut ingredienser i oppskriften på lavkarbo lomper er det ikke sikkert resultatet blir like bra, men det er selvsagt lov, og vi oppfordrer alltid til, å eksperimentere på kjøkkenet. Sjekk gjerne ut vår bytteguide for tips!
Tips til bruksområder for keto lomper!
Jo visst er lomper et absolutt must til pølsefesten! Men visste du at lomper kan brukes til så mangt? Fattigmannslefser, wraps, lompepizza, tilbehør til taco, lomperuller, og mye mye mer! Her er det bare å la kreativiteten gå bananas!
- 2 egg
- 1 ss olivenolje
- 1 dl vann
- 30 g SunnRask Fiberhusk (malte psylliumfrøskall)
- 50 g SunnRask avfettet linfrømel
- 20 g BodyFuel Myseproteinisolat Bakeprotein + MCT
- en klype salt
- Bland sammen de våte ingrediensene.
- Bland inn de tørre ingrediensene.
- La deigen hvile i 5 minutter.
- Del deigen i 6 like store deler.
- Kjevle hver del og bruk eventuelt en asjett som mal og skjær rundt kantene hvis du ønsker et helt rundt resulatat.
- Stek leivene på høy varme på steketakke eller i en tørr non-stick stekepanne.
- Ha de over i et fuktig klede etterhvert.
- Oppbevares i pose i kjøleskapet.
Pingback: Wraps med rødkålsalat og ribberull! (keto, glutenfri) - Fett & Forstand