Lomper! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk
Fremgangsmåte:
  1. Bland sammen de våte ingrediensene.
  2. Bland inn de tørre ingrediensene.
  3. La deigen hvile i 5 minutter.
  4. Del deigen i 6 like store deler.
  5. Kjevle hver del og bruk eventuelt en asjett som mal og skjær rundt kantene hvis du ønsker et helt rundt resulatat.
  6. Stek leivene på høy varme på steketakke eller i en tørr non-stick stekepanne.
  7. Ha de over i et fuktig klede etterhvert.
  8. Oppbevares i pose i kjøleskapet.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 167 - Fett: 9,1 - Karbohydrater: 0,5 - Protein: 14,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/lomper-keto-glutenfri/