Relativt enkel å lage og nyyyyydelig som snacks eller kakepynt! Her finner du fremgangsmåte for rensing og tørking av gresskarfrø ♡
- 50 g gresskarfrø (tørkede og ristede - se link for fremgangsmåte)
 - 30 g Tagatesse
 - 2 ss vann
 - 2 ts smør
 - en klype salt (valgfritt)
 - dryss kryddermiks (valgfritt)
 
- Ha Tagatesse og vann i en panne og varm til det karamelliseres gylden (ikke for lyst). Jo mørkere farge jo mer bitter smak for de som liker det.
 - Slå av varmen og rør inn smør og vend inn frøene.
 - Surr frøene i karamellen i ca 1 minutt (pass på så de ikke blir brent).
 - Ha frøene over på et bakepapir og skill de så godt du klarer. 2 teskjeer gjør susen til dette arbeidet 🙂 Dryss eventuelt på litt krydder og/eller salt.
 - La avkjøle og oppbevar i tett boks.
 

50 g gresskarfrø (tørkede og ristede – se link for fremgangsmåte) – Jeg finner ikke linken…
Pingback: Gresskarcupcakes med kremostfrosting – Fett & Forstand